ADVENTURE

ADVENTURE

Aktiv..

TräningPosted by L-O Tue, February 04, 2014 15:09:48

Dagarna bara försvinner. Blivit ganska mycket nu ett tag med aktiviteter och arbete åt alla håll. Träningen har gått ganska bra i perioder och kroppen har känts överraskande pigg på en del pass. Har även till och från känt mig rejält seg. Är väl standard när det gäller försäsongsträning att det går upp och ner. Gäller att anpassa sin träning till övriga livet och hitta den där ”lagom” dosen. ”Lyssna på kroppen” är ett stående uttryck som många använder men vet inte hur många som egentligen anammar detta. Det är inte det lättaste och det varierar för de flesta kraftigt dag från dag vilken träningsdos kroppen kan ta upp.

Gjort några obanade skidturer med ryggsäck i hemmamarker och det har gått ganska tungt då snön har varit både lös och blöt. Har en förhoppning att det skall frysa till så man får en tur i fint skidföre, för det har ju inte hänt en enda gång än denna vinter. Har även försökt köra ut lite vindfällen från skogen men efter diverse fastkörningar så väntar jag med den styrketräningen tills det fryser till i markerna igen..

I helgen slog västvärmlandsbördiga idrottare till ordentligt i skidsport. Markus Ruus var med och gjorde bra insatser i Junior-VM i längdskidor. En klassisk sträcka på 10 km där han endast var 16 sek från guld men i den benhårda konkurrensen blev han 6:a. Martin Holmstrand stakade bättre än på länge och knep en 33:e plats i långloppsvärldscupen och Mona Brorsson skrällde och slog till med ett EM-guld i skidskytte, jaktstart. Imponerande insatser.

Till helgen är det teamläger i Långberget med Team Set Sail/Forimp. Brukar vara fina förhållanden däruppe så då blir det säkert en del fin skidåkning..

  • Comments(0)//blogg.l-ogaverth.com/#post742