ADVENTURE

ADVENTURE

Aktiv helg..

TräningPosted by L-O Tue, April 01, 2014 23:40:33

I helgen körde vi testlopp med teamet och klubben. Har lite svårt för denna bana och jag hade endast ett enda intervallpass i kroppen från okt-mars och det var ett 10 x 200 meter som jag körde på torsdagen i ganska lusig fart, så visste inte riktigt hur det skulle kännas att försöka springa lite fortare. Trodde att jag kunde göra ett ok resultat då kroppen känns stark i skogen så startade optimistiskt. Första kilometern gick på 2,59. Det kändes både lätt och ganska kontrollerat, ungefär som jag sprang i 3,15. Bra tecken. Tog det lite lugnare andra och tredje kilometern, vid vägövergången, genom sågudden, under järnvägen och över järnvägen tappar man alltid tid, men avslutade med 3,08 och 3,06. Tiden blev 15,48 och kilomtertiden på GPS var än bättre, 3,06 i medel då banan är lite längre än 5 km med GPS för att vara godkänd. Bra känsla och ett fint besked att man inte är helt ur form då min snabbaste tid på denna bana tidigare varit runt 16,20.

Därefter blev det ut i skogen i Dalen med Maria och vaknade till en spelande orre i soluppgången som satt i ett träd alldeles vid lägret. Tog en allt för klen sovsäck (lämnade dunsäcken till Maria) då det blev minusgrader under natten så fick vara eldpost, värma vatten och ha i en nageleneflaska i sovsäcken som element.

När jag kom hem så tittade jag på bilder jag tagit och upptäckte då att på några bilder jag tog på en gammal orienteringsbana från slutet på 50-talet så hade de en kontroll precis vid tjärnet vi övernattade vid.

Det var inte direkt en okänd junior som var snabb i skogen den gången heller. Skumt sammanträffande!

  • Comments(1)//blogg.l-ogaverth.com/#post746