ADVENTURE

ADVENTURE

Sova under en gran är en förmån..

NaturPosted by L-O Mon, April 21, 2014 10:54:12

Använt påskdagarna till återhämtning. Och vad kan vara bättre än att gå ut i skogen och lägga sig under en gran och elda. Gick ut ganska sent så fick testa "skarpa" infiltrationsförmågor i mörker och orienterade mig fram genom skogen i beckmörker. Inget fusk med pannlampor här. Lyckades pricka målplatsen med 5 meter, så nöjd ordnade jag en brasa och la ut sovsäcken brevid brasan.

Somnade till en underbart vacker stjärnhimmel och lite kyla i luften. Vaknade av att solens strålar i ansiktet värmde skönt när solen steg upp. På morgonen tyckte jag nästan naturen var vackrare än någonsin och det är en fantastisk tid nu på våren. Det är en förmån att få chansen att vakna upp ute i det fria på detta sätt.

Är inte orolig att vila mig ytterligare en vecka då jag ännu inte fått mina provsvar på blodprover då jag vet att det bara är bra för kroppen med. Tester på labbet i Torsby för några v sen visade på en stark motor och en grund som var vad jag förstod ganska unik. Jag kan anstränga mig relativt hårt utan att det sliter i stort sett något på kroppen. A1 farten är betydligt högre på mig än jag trodde. A1 är lika med 60-75 % av maxpuls, upp till < 2 mmol mjölksyrakoncentration. Dock visade samma test att över den nivån så fungerade det inte för tillfället som man kan förvänta sig. Vad det beror på får framtiden utvisa men nu när jag vilar så ger jag i alla fall kroppen chansen att nollställa sig.

  • Comments(0)//blogg.l-ogaverth.com/#post750