ADVENTURE

ADVENTURE

Dotteviksrundan

TävlingPosted by L-O Fri, September 26, 2014 11:56:03

Dotteviksrundan avgjordes förra helgen och jag kunde vara med igen efter ha varit borta från tävlingen de tre senaste ggr den arrangerats. Fast det var nästan så jag ångrade mig redan efter 100 meter då jag kände att kroppen inte alls ville vara med i matchen. Inte ens utför gick det att springa ordentligt och då är man ordentligt nerkörd. Men med en bra grund som man efter år av träning har så kan man ändå vara med ganska högt upp så det var bara att försöka så gott man kunde. Förstod att i närheten av min tid från 2010 fanns det ingen möjlighet att nå fast jag inte pressade ut allt den gången. Om nu banorna varit lika långa vill säga, vilket de inte var. Dagens bana var 350 m kortare som är ungefär en minut i löptid för de i täten och lite mer för de som kommer därefter. Var skillnad på löpsteget, det kändes eftersom jag under loppet mindes känslan jag hade i kroppen den gången. Mycket riktigt så kom jag till mål på ungefär samma tid som 2010 men hade nu sprungit 350 meter kortare.

Loppet då. Kunde innan Styckåsskogen passera starke veteranen Sören Persson men när det började gå upp och ner så fick jag inget flyt i det utan det gick jämntrögt både uppför och nedför. Anton Nilsson IF Göta kom ikapp mig där och vi låg tillsammans tills backarna i Falleberget där jag inte kunde springa på som jag ville så det var bara att finna sig i att bli tvåa bakom duktiga Anton.

Att kroppen inte fungerade lika bra i den 4:e tävlingen inom en vecka är inte konstigt, men mer oroväckande är att benen idag, fredag, fortfarande är påverkade. Har en tävling till jag vill vara i form på detta år och den går 12 oktober så då borde jag vara på uppgång igen. Återkommer med info kring denna.

Resultat  • Comments(5)//blogg.l-ogaverth.com/#post774