ADVENTURE

ADVENTURE

Mörkt, blött och lerigt

AnnatPosted by L-O Tue, November 11, 2014 22:01:25

Mörkt, blött och lerigt hör november till i de här delarna i landet. Brukar vara svårt med motivationen och gnistan den här delen på året som är en verklig lågsäsong för de flesta sommaridrottare. Håller igång kroppen men inte mycket mer just nu, idag gick det dock lite lättare än på ett tag vilket tyder på att kroppen kanske är i fas. Skall försöka få mer ryggsäcksturer i skogarna framöver då det är något man kan göra under lång tid, är skonsamt och uppbyggande.

I helgen hade vi ett riktigt skjutkalas i skogen då vi samlade ihop en massa pistoler och gevär och sköt på en diverse massa mål. Enligt grannarna några kilometer bort lät det som det var krig. Testade även en revolver liknande den som man sänkte Palme med en gång i tiden, och efter att ha testskjutit med enhandsfattning på ett liknande sätt som det sägs att man gjorde, och träffat ,fast på större avstånd än -86, så tror jag ännu mer på min teori att den som sköt den gången var en van, stabil skytt som visste vad han gjorde. Colt 1911, 45 cal som jag inte skjutit tidigare blev annars en ny favorit. Kändes nästan som jag sköt bättre snabbskytte med den än min glock som har lite klenare kaliber, 40 cal.

Nån kraftig björnbössa hade vi plockat fram som också var fin att skjuta med men när allt var väl inskjutet så verkade alla överens om att en kraftig jaktpilbåge som man kan skjuta rakt igenom en elefant var kanske det brutalaste vapnet för dagen.

Till helgen är det Lången som gäller. 20 km orientering. Första och sista långdistansorienteringen för mig denna säsongen. Blir kul. Bara att köra..  • Comments(1)//blogg.l-ogaverth.com/#post778