ADVENTURE

ADVENTURE

Mer snö och kyla tack!

NaturPosted by L-O Sun, December 07, 2014 21:00:50

Blivit några rejälare turer i skogarna förutom de vanliga småturerna. Senast (innan senaste regnet kom) så hade första snön och isen lagt sig så det var härlig luft och marken över myrar och kärr var halvfrusen. Kändes grymt bra att lägga sig framför brasan på en gransrisbädd och andas in frisk luft. Bävern jobbade hårt i bäverland och han hade på ett ställe skapat en ny damm och naturlig våtmark/viltvatten till andra djur.

Ser fram emot julaftonsturen som jag räknat ut blir den 17:e i ordningen, även om det inte inneburit att man vaknat ute exakt på julafton utan kring jul så är det numera (sen ca 10 år) en tradition att på julaftonsturen så är man ute minst natten till julaftonen. Tyvärr verkar vädret inte det bästa med tanke på att vi vill ha skidföre för att det skall vara riktigt optimalt. Ifjol fick vi ge upp den tanken då hela Värmland var i stort snöfritt under jul.

Träningsmässigt så har jag tränat på men ännu inte "på riktigt" utan mest kört underhållsträning. Kroppen känns dock nu redo för att börja med högre doser av träning. På måndagsträningen är det fullt hus och konditionssportare i alla åldrar kör på med fullt fokus. Kul att det är så många som kör dessa.  • Comments(0)//blogg.l-ogaverth.com/#post780