ADVENTURE

ADVENTURE

Tvåa i trailrun och seger i Karlstad marathonstafett..

TävlingPosted by L-O Thu, May 12, 2016 22:00:44

Tävlade i hemmatävlingen Set Sail Trailrunning i lördags. En tävling jag önskade få till en bra form på då den är en favorittävling som går i terräng jag tränat i sedan barnsben genom orienteringen kring Jössestugan med OK Jösse. Eftersom jag trappat och saknar mycket grundträning så funkade nog inte hårdkörningen veckorna innan utan kroppen blev istället tung. Kände redan efter 200 meters löpning att detta kommer inte att gå. Låg efter hela tiden men tog in en del sista delen och slutade 16 sekunder efter. Totalt skrot i hela kroppen och detta är nog något jag kommer dra med mig en tid. Roligare känsla var det att komma nära naturen när jag några timmar före start snitslade banan. När jag gick över myr så kom en spelgalen tjädertupp och ville slåss. Dammet yrde när han slog med vingarna och ville inte släppa förbi mig. Blev så full i skratt för han såg så rolig ut. Han hindrade mig dessutom på tillbakavägen också. En riktig kung i skogen alltså..

Artikel här

Igår var det Karlstad marathonstafett vid Tyrstugan. Var med i laget Fasadinvest och vi lyckades vinna motionsklassen och vi slog även alla tävlingslagen. Körde själv två sträckor och eftersom kroppen inte varit vidare pigg efter sotarblixloppet försökte jag få till två jämna sträckor med kontrollerad körning. Det funkade ganska bra även om jag inte hade de spänstigaste benen. Riktigt kul var det iaf och en hel del prestige såklart! Vi kunde till och med slänga in lagledarn på två sträckor, så gott om tid hade vi att spela med. Vassa killar i laget..

Artikel här

Nu framöver blir de pass jag kör lugna pass i skogen för att hitta tillbaka till en brukbar form och få tillbaka lite spänst i benen. Har varit roligt att köra många tävlingar men missade lite med formen. Märks både att man inte tränat och att man blivit äldre att det tar längre tid att återhämta sig numera. Svårt att acceptera :-)!  • Comments(0)//blogg.l-ogaverth.com/#post801