ADVENTURE

ADVENTURE

Brytning i ledningen på I2-loppet

TävlingPosted by L-O Mon, April 24, 2017 11:52:01

TEAM FORIMP på förstaplatsen genom Frida.

I helgen avgjordes I2-loppet i Karlstad. Det gick långsamt ut från start och jag var uppe i täten direkt och höll ledningen i 7 km (av 8 km). Känslan var inte så bra då jag kände av både kramp i magen samt lite i en vad. Magen blev bättre men vaden sämre och sämre vilken gjorde att jag kunde inte ta ut steget. Vid 7 km där jag fortfarande låg i ledningen fick jag sådan kramp att jag inte kunde springa alls längre. Så jag fick bryta och haltande ta mig närmaste vägen till målet och sen till bilen. Riktigt tråkigt sätt att ge sig i ett lopp men som manager i TEAM FORIMP, där vi har en riktigt bra struktur och har väldigt duktiga idrottare, är mitt fokus mer på eliten i teamets prestationer än min egen så var väldigt glad att Frida sprang lika bra som hon kan göra och vann damklassen. Hon hade en minut upp till segraren i herrklassen vilket gör att vi kan konstatera att hennes prestation var flera klasser bättre än herrarna som var strax framför. Dock glädjande att det var två Gunnarskogskillar på plats två och tre i herrklassen. Var på tiden att några kommer fram där, igen, är ju en bra bit kvar tills de är på en högre nivå men de är en god bit på väg och detta är väldigt kul tycker jag.

För egen del så får jag vila ut skadan och hoppas att det inte är allt för allvarligt då jag önskar att komma ut i skogen på tur, för det är där man trivs allra bäst och det vill man ju kunna göra fast man håller på med motionsträning numer.

Dock så sprang jag både snabbare och fick bättre slutresultat på Glava Race för några veckor sedan. Där höll kroppen och jag var först i mål. Kul att köra en ny bana i västvärmland.

Här är även en video från en fin tur för ett tag sen..  • Comments(0)//blogg.l-ogaverth.com/#post816