ADVENTURE

ADVENTURE

Det är aldrig försent

IdrottsprofilerPosted by L-O Wed, April 07, 2010 12:56:51
Ett fint litet reportage om forne Arvikalöparen Sören Persson som bara blir bättre med åren. Sören har satt ett antal svenska rekord i sin åldersklass och är bättre än någonsin. Härligt att någon bevisar motsatsen och att man kan utvecklas bra när man blir äldre. Han är hängiven sin löpning och tycker träning i många olika former är oerhört kul och det som Arvika Fotbolls herrlag tränar på en av deras "hårdveckor" gör Sören på en dag. Han äter däremot sådana fotbollspelare till frukost! Tränade med Sören igår och tyvärr är han lite halvskadad i ett baksida lår så han får köra en del alternativträning för tillfället men han är nog snart på gång igen för det ska nog mer än en skada till för att stoppa denne man.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by L-O Thu, April 08, 2010 09:18:12

Fränt att han blir bättre för varje år också.. För egen del så börjar det väl närma sig "run like an animal" perioden snart.. (terränglopp, skogsorientering mm). Eller ska man säga jackassterrängen ;-). Har inte planerat säsongen än men vet väl ungefär vad jag ska köra. Verkar också som det blir en sverigecuptävling i multisport under O-ringenveckan i Örebro så jag får väl köra lite cykel och kajakpaddling här framöver. Tror vi har goda chanser om vi får till det då killen jag ska köra detta (2-mannalag) med är riktigt duktig!

Posted by Ulf Carlsson Wed, April 07, 2010 17:44:01

Ja han håller bra än gamle Sören,han är ju till och med äldre än mig.Och du då LO

är det några race på gång?eller är det bara jackass stuket på byamossarna som

gäller än?