ADVENTURE

ADVENTURE

Läger med Team Set Sail/Forimp

TräningPosted by L-O Tue, February 11, 2014 17:03:01

Under helgen hade vi läger på Långberget med Team Set Sail/Forimp. Vi hann med en hel del träning men fokus på lägret var teamsnack och att få till ett avstamp mot nästa säsong. Långberget bjöd oss på ett vackert vinterlandskap och stämningen var på topp. Eftersom vi har både nya aktiva och nya ledare i teamet var det mycket att prata om och gå igenom. Känns som vi nu har skaffat en stabil plattform att bygga vidare kring och det känns mycket inspirerande. Teamet kommer 2014 bestå av Mona Hallberg, Frida Michold och undertecknad. Frida är ny i teamet och är en mkt talangfull löperska som jag tror mycket på. Ett fantastiskt och vägvinnande steg som kommer att bli ännu vassare närmaste åren. Mona som just nu sliter lite med skador har många goda resultat att falla tillbaka på och SM-guld och vinst i svenska cupen 2013 sporrar för vidare utveckling. Själv hoppas jag på att den nytändningen det nya teamet med full uppbackning från våra ledare kan ge bättre resultat och hoppas även diverse gamla träningsmetoder (läs skogsarbete i gammeldags form) skall ge ett lyft.

Ett stort tack till våra engagerade ledare Anders Frykblom, Christian Nilsson och Kristian Magnusson för ett välordnat läger och att ni lägger ner tid på detta och backar upp vår satsning. Känns motiverande för en gammal lagidrottare och mångårig lagkapten i fotboll. Blir fler att tävla för än sig själv. Stort tack till vår huvudsponsor Forimp och ICA Thybergs i Gunnarskog som sponsrade med maten till lägret!  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tomas Tue, February 11, 2014 21:52:34

Ni ser ut att vara i god form. Lycka till framöver!