ADVENTURE

ADVENTURE

Turskidor

TräningPosted by L-O Thu, March 20, 2014 23:36:03

Vår och vinter avlöser varandra. Den "oriktiga" vintern kom tillbaka och våren som var här försvann. Vi fick i alla fall några dagar med solsken och kalla nätter så jag passade på att brassa ut i skogen på turskidorna. Åkte till Ormhöjden och Danshallsmyrarnas naturreservat som ligger på ca 400-530 möh. Mer snö och ett toppenskidföre med skare erbjöds när man väl kom fram så jag var som ett barn på julafton. Bara drog obanat rakt in i skogen mot Norska gränsen och Riksröse 79 (Kronhallsröset) som man besökt många ggr vid det här laget. Alltid fint att spana in utsikten från detta stenröse, där man ser ut över fina skogar i Norge och Sverige.

Tränat har jag också gjort en del. På lördagen skulle jag testa formen på 5 km. Bristfällig uppvärmning och lite motivation gjorde att de första 2 km gick ganska fort men resterande mycket långsamt så det blev omkring 16,30 i tid. Direkt efter åkte jag till Pålsbråten i Rackstad där Anders mfl hade gjort en träningstävling i orientering. Blev en del småmissar men tyckte att jag kunde korrigera mig helt ok men såg att vid ngr kontroller var jag riktigt långsam. Kände mig stark i skogen och uppför Oxberget (slalombacken Rackstad) så gick det helt ok.

Sträcktider orientering

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.