ADVENTURE

ADVENTURE

Kilterräng och smyguppstart

TräningPosted by L-O Tue, October 28, 2014 14:21:20
Startat igång med lite träning i dagarna. Kommer ta det ganska lugnt ett tag ännu men en bit in i november hoppas jag vara igång mer ordentligt. Blir mycket variation i träningen i höst/vinter med inslag av löpning, styrka, MTB, gå med ryggsäck, skidor och orientering.

Som en uppstart så ställde jag upp i Kilterrängen i lördags. En fin och krävande tävling nästan rakt ut i terrängen där banan pga mkt regnande var extra tung. När jag var med senast var banan 25 km, nu var den 16 km men ändå rejält krävande. Tog det som träning och hade därför bränt av ett bra pass i skogen dagen innan. Bra fart blev det då det var ett vasst startfält som gav sig av. Bla. André och Anton, hårdsatsande killar från IF Göta var laddade. Kändes lite småsegt från början men hamnade som tvåa efter André som drog stenhårt från start. Antingen var jag lite klenare än vanligt eller också var André bättre än någonsin i år för när vi kom in i skogen sprang han på grymt bra tyckte jag. Fick lite prb med håll efter ett tag och då kunde Anton gå förbi mig och fick en lucka. Hållet släppte dock lyckligtvis denna gång (kanske har det blivit bättre redan?) efter ett tag och jag kunde ta ikapp honom igen. Sen sprang vi tillsammans men jag blev efter 40 minuter riktigt rejält trött och kände att jag hade brist på energi så jag fick släppa lite. Var rejält trött i benen uppför slalombacken på slutet. Bevakade mest placeringen resten av tävlingen och kunde gå i mål som trea med ett rejält krävande pass i benen.

Resultat

Nästa insats som blir av det hårdare slaget blir orienteringen Lången som går i Karlstad där jag har en fjolårseger att försöka försvara men mest tar jag det som bra och rolig träning.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.