ADVENTURE

ADVENTURE

Revbensspjäll till jul...

AnnatPosted by L-O Tue, December 16, 2014 21:33:26

För en vecka sen råkade jag få sladd med en fyrhjuling på blankis, och när det sen högg fast i gruset åkandes i sidled så rullade hela ekipaget några varv. Fick mig en liten flygtur på drygt 8 meter. Var en mindre skön upplevelse och skadade lår, knä, armbåge, axel och framförallt revbenen där jag klämde in min egen armbåge när jag landade på armen så jag knäckte några. Kunde faktiskt ha gått än värre och viss tur i oturen hade jag nog för några andra som jag hört gjort ungefär liknande vurpor hade fått fyrhjulingen över sig och strök med.

Blir därmed lugnt med träningen ett bra tag då tom en nysning känns som om revbenen skall hoppa ur kroppen. Men julaftonsturen skall jag ut på till varje pris, kosta vad det kosta vill. Turen numera lika helig som tempelberget är för vissa religioner, så den ska man vara död för att inte deltaga på. Döende räknas inte som giltigt frånfall.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by L-O Thu, January 01, 2015 22:07:51

Gott Nytt År på dig Tore. Hoppas ditt revben klarade sig bra och att du är i full gång mot 2015 säsongen. Ja hade rejält med tur ändå. Har nu inte kunnat gjort någon träning på över 3 veckor nu. Fortfarande ordentligt skrot i hela högra sidan av bröstkorgen/magen. Tar nog ytterligare lika länge eller längre innan jag är träningsbar..

Med vänlig hälsning L-O


Posted by Tore A Fri, December 19, 2014 18:02:31

Ujamej! Det kunde gått illa det du. Revbensskador är väldigt smärtande. jag ramlade på blankisen förra helgen och fick en knöl på ett revben. Djävligt ont!
Kring Mattila går det att åka omkring på skogsskidor - och tävlingsskidor, om du vill ha snö på julafton. God Jul!