ADVENTURE

ADVENTURE

Inte helt lätt..

TräningPosted by L-O Mon, March 02, 2015 10:07:21

Går ju inte helt smärtfritt att träna inför säsongen som kommer. Inte nog med att jag varit borta i månader för skador, när jag väl kom igång igen blev jag förkyld också. En förkylning är väl inget, men det är heller inget man tränar med när det finns i kroppen även om det knappast märks och inte drabbar vardagen. Det positiva jag kan ta med innan jag fick förkylningen var att jag tyckte det var roligt att träna igen. Är nog det viktigaste av allt om man skall träna ordentligt. Pratade en del med Nilsson om detta och tillsammans så kom vi fram till hur man kunde göra. Fokuserade helt enkelt mer på själva träningen, inte på eventuella tävlingar som kommer. Det kommer jag fortsätta med för det är vägen till den nivån man vill ligga på som är det intressanta. Då kan du sen tävla var som helst och göra det helt okej. Är i år ännu svårare att sätta upp några mål tävlingsmässigt då det kan bli mycket som missas då jag kommer vara borta en hel del. I vilken omfattning jag kommer vara borta är fortfarande oklart. Ifjol hade jag perfekta förberedelser träningsmässigt inför tävlingarna som skulle komma men när kroppen sen inte var helt perfekt så blev resultaten inte lika bra som förväntat. Får hoppas det blir precis tvärtom det här året, för så här lite "riktig" träning var det många år sedan jag gjorde.

Blivit en del finturer i skogen på slutet. Det har varit ganska dåligt med klara dagar och nätter så det har varit dåligt med kyla. Snön blir därmed inget rolig för skidåkning. En kungsörn, en massa älgar, rådjur, ekorrar, hare och några rävar har jag stött på bara de sista dagarna. En räv jag såg var stor och fin och spåren den lämna efter sig var klart större än man brukar se från "vanliga" rävar. Lospår i skogar det inte har varit lodjur i på över 10 år hittade jag också och den hade misslyckade jaktförsök på både räv och hare..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.