ADVENTURE

ADVENTURE

Tränar igen...

TräningPosted by L-O Tue, March 29, 2016 22:25:36

Blev ett testlopp, 5 km asfalt/grus här i påskhelgen. Har inte kört något fartpass sedan oktober och har knappt tränat sen början av december då jag därefter haft en massa återkommande förkylningar, halsont och bihåleproblem. Så det var inte lång tid jag hann börja träna lite igen innan jag skulle försöka springa testlopp. Bävade mig innan start då jag förstod att det skulle bli jobbigt för benen men det var bara att köra.

Första kilometern gick ändå förvånansvärd lätt. Att växla löpsteg beroende på medlut eller motlut gick dock riktigt dåligt och kände mig klumpig och var rädd för att stumna. Hade en tid ca minuten bakom mitt rekord men då hade man en tröskelfart på 3,20 per km, nu ligger väl max på hårt underlag därikring. Är såklart en bit ifrån där jag önskar att vara men med tanke på bakgrunden jag har så är det ganska klart att man ändå har en bra grund i kroppen. Får ta tävlingar här i vår som träning och försöka bli bättre form till sommarn/hösten. Tror dock att jag kan springa rätt fort i skogen innan dess.

Resultat

Vi har också försökt styra upp verksamheten kring teamet på ett bättre sätt då detta har varit eftersatt en längre tid. Vi kommer nu hetta Team Forimp, namnet är efter vår huvudsponsor som ställt upp för oss i flera år (brorsans bolag). http://www.forimp.se Återkommer med info när vi lanserar nya hemsidan.

Ibland har jag ryckt in extra i FORIMP AB och för någon vecka sen hade jag ett intressant uppdrag då det skulle köras ut virke från en ö. Isen var inte tillräcklig för någon traktor så det blev motormanuell avverkning och därefter utkörning med 6-hjuling. Fick dra stock för stock de grova timmerbitarna och sen köra massaveden på kärra. Blev 2,5 dagars jobb för att få ut virket över isen. Sista dagen fick jag hjälp av Christian och Eric så då gick det lite snabbare. Sista lasset jag körde över så gick det hål i isen men 6-hjulingen klarade sig, dock var det sista gången som jag körde över igen så det var verkligen på håret att vi fick ut det vi kunde få med oss. Ibland har man marginalerna med sig..

Var för första gången och tittade till Mathias gravplats på Brunskogs kyrkogård under påsken. Han ligger begravd på en väldigt fin plats. Kändes väldigt märkligt och overkligt att stå och titta på en yngre kamrats grav. Saknar honom så oerhört mycket...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fire walk with me Sat, April 02, 2016 05:02:53

Kämpa på L-0.